MAMA KRIORO

MAMA KRIORO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1082 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mama Krioro. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 20:35 Super lekker en vriendelijke bezorgers Echt top
9 aug 2022 om 11:36 Eten was lekker en warm , en precies om 17:00 bezorgd, ben tevreden vaste klant
8 aug 2022 om 19:25 Was super lekker
6 aug 2022 om 20:45 Geen opmerking het was gewoon heerlijk!!!!!! Wij weten waar we de volgende keer weer bestellen.
5 aug 2022 om 23:50 Zoals altijd weer lekker gegete.
2 aug 2022 om 23:10 Top top top ...
26 jul 2022 om 21:19 Lekker eten niets mis mee maar als ik 2 uur en 15 min vooraf bestel moet het er echt op tijd zijn zo niet moet je als bedrijf extra mensen inzetten op de bezorging en hoe druk ook plan altijd iemand 5 minuten uit op de klant te bellen
25 jul 2022 om 21:08 Zeer slecht! Meer dan 2 uur moeten wachten op het eten. Pasteitje was helemaal verbrand. Broodjes waren taai en kip was droog.
24 jul 2022 om 19:13 Broodje kipfilet is erg droog en de gebakken casave niet goed gebakken erg zonde en jammer!. De bakeljauw en roti kipdijen was echt lekker!
22 jul 2022 om 21:46 Eten was echt top .
22 jul 2022 om 19:06 Heerlijk zoals altijd
16 jul 2022 om 23:22 Rotivel niet vers gewoon van de diepvries wat uitelkaar viel, 1 stukje kip met wat kerrie ipv massala, Als Surinamer toch wel teleurgesteld in deze roti. Paar happen genomen en maar weggegooid. Volgend keer toch maar weer naar Roopram